Onderhoud, reparatie, schadeherstel. Alles

Bij Garage Boer kun je altijd terecht. Voor vakkundige, eerlijke en (on)gewoon goede service. In onze professionele werkplaats in IJhorst maken we werk van elk automerk. Van personenauto tot bedrijfsauto, van bestelbus tot camper; met elke auto zijn we even handig.

Of het nu gaat om een APK-keuring of vakantiecheck. Om het wisselen van olie of banden. Een kleine of grote beurt, herstel van een deuk of reparatie van je voorruit. Wij helpen je altijd verder. Goed en veilig de weg op, daar gaat het immers om.

Onderhoudsbeurt, groot of klein. Goed idee!

Voorkom pech op de weg, kom naar Garage Boer. Door je auto op tijd en professioneel te laten onderhouden, voorkom je onveilige situaties, dure reparaties en extra kosten. Ons advies: stel onderhoud van je auto niet uit en sla geen grote of kleine beurt over.

Kleine beurt

Kies voor je auto, kies voor tijdig onderhoud, zeggen wij altijd. Met een jaarlijkse kleine beurt blijf je zeker en veilig op de weg. We vervangen de olie en het oliefilter én controleren meteen een aantal belangrijke andere punten. Een kleine beurt maakt groot verschil.

Grote beurt

Met een grote beurt controleren we alles in, om en onder je auto. Natuurlijk kijken we ook onder de motorkap. We lopen de complete checklist af: van airbag tot stuurwiel en pedalen, van verlichting voor en achter tot ruitenwissers en carrosserie, van remvloeistof tot motor en accu.

Eerst overleg, dan aan de slag

We kijken naar jouw auto alsof het onze eigen auto is. En voordat we iets repareren of vervangen, pakken we de telefoon. Eerst overleg over keuzes en kosten. Na akkoord pakken we door.

Airco onderhoud en -service

Met een frisse airco rij je fijner en veiliger. Laat je airco-installatie daarom tijdig vakkundig onderhouden bij Garage Boer. Airco vloeistof bijvullen, koudemiddel recyclen, airco reinigen; met onze airco servicebeurt hou je je auto en hoofd koel. Klaar voor warme zomerdagen!

Apk keuring

Tijd voor de jaarlijkse APK keuring? Bij onze ervaren keurmeesters is elke auto in goede handen. Vertrouw op een deskundige controle en een eerlijke kijk op hoe je auto er voor staat. En is er een reparatie nodig? Dan gaan we pas aan de slag na overleg en akkoord.

Tip: Plan met de APK keuring meteen een onderhoudsbeurt in. Dat is nog ’s handig!

Automaatbak spoelen

Problemen met doorschakelen? Schommelende toertallen? Grote kans dat de automatische transmissie vervuild is. Wij bekijken het en lossen het op. Met de juiste apparatuur spoelen en reinigen we de automaatbak en voorzien deze van verse ATF. Zo kun je snel en soepel de weg weer op!

Camper onderhoud en APK

Zonder zorgen op vakantie en de weg op? Laat je camper onderhouden door onze vakmannen. Klein en groot onderhoud, herstel en reparatie, periodieke controle en APK keuring; wij zijn thuis in jouw mobiele vakantiehuis. Van remmen tot trekinrichting en bedrading, wij maken en houden het in orde.

Tip: Rijd je camper ruim voor je vakantie naar onze garage in IJhorst. Dan heb je dat alvast geregeld.

Glasreparatie en ruitvervanging
Pats! Steenslag, een ster in je voorruit of barst in een zijraam. Wij repareren of vervangen elke autoruit. Onze gekwalificeerde autoglas-specialisten draaien hun hand er niet voor om. Dus, professionele steenslagreparatie en snelle montage van voor- en zijruiten? Maak direct een afspraak.

Haal- en brengservice

Is je auto bij ons in onderhoud of reparatie? Je mag blijven wachten in onze garage – vinden we gezellig – maar je kunt ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij brengen je graag naar huis of een bestemming in de buurt. Wel zo handig!

Inbouw en montage

Audio, navigatie, telecom of trekhaak; wij bouwen al je accessoires vakkundig in. Onze specialisten hebben de kennis, onze werkplaats heeft de ruimte en techniek. Ook je camper of bedrijfsauto maken wij compleet en up-to-date. Bel voor een advies of afspraak. Of kom gewoon even bij ons langs, in IJhorst.

Leenauto

Leenauto’s, altijd handig! Bij ons staat een leenauto tot je beschikking. Zo ben je mobiel wanneer het jou uitkomt of wanneer het snel nodig is. Bel ons gerust, dan vertellen we over de mogelijkheden. Of om meteen een leenauto voor jou te reserveren.

Motorreiniging

Een schone motor brengt je verder. Het inwendig laten reinigen van je automotor is dus een slim idee. Korte autoritten, uitgesteld onderhoud, EGR systeem; het vervuilt de motor. Voorkom storingen, slecht starten of hoog brandstofverbruik, laat je motor goed en grondig reinigen in onze werkplaats.

Remsysteem

Op de remmen van je auto moet je blind kunnen vertrouwen. Daar zorgen wij voor. Onze specialisten controleren en onderhouden het hele remsysteem van je auto. Remblokken, remschijven, remvloeistof, alles. Bij Garage Boer maakt slijtage plaats voor kwaliteit en zekerheid.

Reparatie en schadeherstel na ongeval

Een aanrijding of ongeval gehad? Wij helpen je weer op weg. In onze werkplaats repareren we je auto snel en betrouwbaar. Werkzaamheden aan de carrosserie, uitdeuken of lakwerken: wij staan voor je klaar met een technische uitrusting van topklasse. Elke schade is zo verholpen bij Garage Boer.

Reparatie en onderhoud: handig met alle merken

Is je auto aan onderhoud toe? Bij ons kun je altijd terecht, welk merk auto je ook hebt. We scholen continu bij en zijn thuis in de nieuwste ontwikkelingen en technologie. Ook werken wij alleen met A-merk onderdelen, tegen een eerlijke prijs. Zie ons als je merkdealer, maar dan gewoon in de buurt.

Storingsdiagnose

Het lampje van het motormanagement systeem knippert? Geen zorgen, bel Garage Boer in IJhorst. Onze storingsspecialisten vinden de oorzaak en hebben de oplossing. Met onze diagnose apparatuur lezen we elke foutcode uit. Snel opgelost, snel weer achter het stuur.

Sleepdienst

Autopech op de weg? Schade aan je auto? Sta je met je auto in De Wijk, Meppel, Zwolle of anders? Laat je auto rechtstreeks en snel naar onze garage in IJhorst slepen. Wij regelen het. En als het nodig is staat er een leenauto voor je klaar. Zó voor elkaar!

uitlaat repareren of vervangen

Een kapotte of versleten uitlaat? Ons advies: laat deze gauw vervangen. Dan rij je veiliger en comfortabeler. Bovendien, met een goed werkende uitlaat is beter voor de motor van je auto én voor het milieu. Kom langs of maak een afspraak voor de vervanging of reparatie van je uitlaatsysteem.

Goed om te weten: onze uitlaatdelen worden meerdere keren per dag bij ons bezorgt. We kunnen je
dus altijd én snel helpen.

Wiel- en bandenservice

Een optimale wegligging begint bij de wielen en banden van je auto. Kom langs voor onze complete bandenservice. Van bandencheck tot druktest, van wielen en banden wisselen tot uitlijnen en balanceren. En natuurlijk winterbanden. Garage Boer houd je stevig op de weg en veilig in het verkeer.

Garage Eddie Boer

Heerenweg 54
7955 PE IJhorst

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 8:00 tot 17:00 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

Onze werkplaats

Voor periodiek onderhoud aan uw auto, APK-keuringen en reparaties kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over hoogwaardige analyse apparatuur waarmee we elke storing kunnen verhelpen en ieder merk kunnen onderhouden.