Over Garage Boer

VERDER EN VOORUIT

Garage Boer helpt je verder. Vooruit. Wij houden jou en je auto in beweging. Goed en veilig de weg op, daar gaat het om. Dus doen we wat nodig is. Een kleine reparatie of APK, groter onderhoud of complete vervanging. We staan voor je klaar, zodat je snel weer verder kunt.

De BESTE OPLOSSING

In verder helpen gaan wij een stap verder. Niet zomaar een reparatie doen, onderdeel vervangen of ‘even’ een auto verkopen, maar luisteren naar de vraag en bekijken wat er echt moet gebeuren. Daarbij kijken we naar jouw auto alsof het onze eigen auto is. Zo vinden we altijd de passende en beste oplossing, voor de auto én voor jou.

EEN EERLIJK VERHAAL

Een eerlijke blik, goed overleg, duidelijke afspraken. Zo weet je wat je krijgt. En zo zorgen wij dat je niet voor verrassingen komt te staan – niet in onze garage en niet op de weg. Een eerlijk verhaal, een goed advies en een betrouwbare auto, daar kom je verder mee.

ZO WERKEN WE BIJ BOER

Een eerlijke kijk, goed overleg, duidelijke afspraken. Dat werkt. Dus werken wij zo. Eerst luisteren we naar de vraag. Dan kijken we wat nodig is en waar je echt mee geholpen bent. Sowieso, voordat we een sleutel of krik pakken, pakken we de telefoon. Vooraf overleg over de oplossing én kosten. Geen verrassingen dus, niet op de weg én niet in onze garage.

Zijn we het eens, dan maken wij werk van de gemaakte afspraken. Zo snel mogelijk helpen en maken, dat is ons doel. Misschien hebben we niet direct tijd om te repareren, we hebben wél altijd tijd voor jou. Dus bel ons. Of kom gewoon even langs in de werkplaats – mag altijd!

“Een eerlijke kijk op de auto is de beste oplossing zien”

Wat onze klanten zeggen

Nathan
Nathan
2024-01-29
Deze vakmensen weten wat service is! Kortgeleden reed ik mijn band lek op een stuk ijzer op de weg in IJhorst. Mijn band liep al leeg en ik kreeg al stress omdat ik 4 uur later een vlucht moest halen in Eindhoven. Ik reed nog een stukje door met de zachte band en toen kwam garage Boer in het vizier, als een geschenk uit de hemel. Ik ben naar binnen gelopen en heb het probleem voorgelegd, zodra (ik denk de eigenaar) het hoorde legde hij zijn andere werk neer en heeft mijn band binnen 10 minuten weer vakkundig gemaakt en ik heb daardoor m'n vlucht alsnog gehaald! Toen ik vroeg wat hij er voor wilde, stak hij z'n duim op en zei dat hij er niks voor hoefde te hebben. Dit kom je niet vaak meer tegen hoor, maar bij deze garage staat de service voor de klant echt op 1. Heel erg bedankt Garage Boer en de hartelijke groeten uit Albanië :)
Judith Snoeijing
Judith Snoeijing
2023-12-02
Eddie is een betrouwbare en kundige vakman, met passie voor zijn vak. Erg servicegericht, meedenkend, eerlijk. Ook fijn dat hij transparant is over de reparaties en de te maken kosten. Aanrader dus!
Elmar Annen
Elmar Annen
2023-09-10
Deskundig advies, waarin meegedacht wordt met de wensen van mij als klant. Ik ben nu al jaren klant en ben nog steeds zeer tevreden met de service, ondersteuning en onderhoud aan mijn auto.
Kjeld Crebas
Kjeld Crebas
2023-08-12
Super vriendelijk en kundig en doet veel moeite voor zijn klanten
Marga Dijkstra
Marga Dijkstra
2023-08-04
Prima garage, nemen de tijd voor overleg en advies.
Roelof Jan
Roelof Jan
2023-07-24
Ik ben al vele jaren klant en ik ben erg tevreden!
Chris W
Chris W
2023-07-13
Zeer goede prijs kwaliteitverhouding. De garagehouder is ook zeer vriendelijk.
Helga Muhren
Helga Muhren
2023-07-10
Fantastische service. Eerlijk, betrouwbaar, behulpzaam. Zoekt altijd een oplossing
R z
R z
2023-04-12
silvia overbeeke
silvia overbeeke
2023-01-09
Super aardig personeel. En goede service.

Garage Eddie Boer

Heerenweg 54
7955 PE IJhorst

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 8:00 tot 17:00 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

Onze werkplaats

Voor periodiek onderhoud aan uw auto, APK-keuringen en reparaties kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over hoogwaardige analyse apparatuur waarmee we elke storing kunnen verhelpen en ieder merk kunnen onderhouden.