Over Garage Boer

VERDER EN VOORUIT

Garage Boer helpt je verder. Vooruit. Wij houden jou en je auto in beweging. Goed en veilig de weg op, daar gaat het om. Dus doen we wat nodig is. Een kleine reparatie of APK, groter onderhoud of complete vervanging. We staan voor je klaar, zodat je snel weer verder kunt.

De BESTE OPLOSSING

In verder helpen gaan wij een stap verder. Niet zomaar een reparatie doen, onderdeel vervangen of ‘even’ een auto verkopen, maar luisteren naar de vraag en bekijken wat er echt moet gebeuren. Daarbij kijken we naar jouw auto alsof het onze eigen auto is. Zo vinden we altijd de passende en beste oplossing, voor de auto én voor jou.

EEN EERLIJK VERHAAL

Een eerlijke blik, goed overleg, duidelijke afspraken. Zo weet je wat je krijgt. En zo zorgen wij dat je niet voor verrassingen komt te staan – niet in onze garage en niet op de weg. Een eerlijk verhaal, een goed advies en een betrouwbare auto, daar kom je verder mee.

ZO WERKEN WE BIJ BOER

Een eerlijke kijk, goed overleg, duidelijke afspraken. Dat werkt. Dus werken wij zo. Eerst luisteren we naar de vraag. Dan kijken we wat nodig is en waar je echt mee geholpen bent. Sowieso, voordat we een sleutel of krik pakken, pakken we de telefoon. Vooraf overleg over de oplossing én kosten. Geen verrassingen dus, niet op de weg én niet in onze garage.

Zijn we het eens, dan maken wij werk van de gemaakte afspraken. Zo snel mogelijk helpen en maken, dat is ons doel. Misschien hebben we niet direct tijd om te repareren, we hebben wél altijd tijd voor jou. Dus bel ons. Of kom gewoon even langs in de werkplaats – mag altijd!

“Een eerlijke kijk op de auto is de beste oplossing zien”

Wat onze klanten zeggen

Garage Eddie Boer

Heerenweg 54
7955 PE IJhorst

Openingstijden

Ma t/m Vrij van 8:00 tot 17:00 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

Onze werkplaats

Voor periodiek onderhoud aan uw auto, APK-keuringen en reparaties kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over hoogwaardige analyse apparatuur waarmee we elke storing kunnen verhelpen en ieder merk kunnen onderhouden.